Padlet

Сервіс, що допомагає працювати не лише індивідуально, а й групами. Це місце для збирання ідей для проектів та їх обговорення. На дошці можна розміщувати текст, графічні зображення, мультимедійні файли, посилання на сторінки тощо. Чому саме цей сервіс? Тому що це легко, цікаво, доступно та безпечно.

Приклад створеної віртуальної дошки.



ЯК КОРИСТУВАТИСЯ?

Для того, щоб скористатися можливостями сервісу необхідно: 

  1. завантажити сайт  та зареєструватися на ньому, що у подальшому дозволить редагувати створені дошки; 
  2. оформити та наповнити даними дошку. Оформлення дошки розпочинається з кнопки Изменить стену. На вкладці, що відкриється у полі Название ви зможете ввести назву дошки, а у полі Описание – опис дошки, натиснувши кнопку Обои зможете обрати фон для оформлення стіни;
  3. організувати сумісний доступ користувачів до дошки. Кожна дошка має свою унікальну адресу, яку можна повідомити іншим користувачам з метою спільного наповнення та редагування. Для налаштування доступу до дошки необхідно клацнути кнопку Изменить поточную стену. На вкладці, що відкриється клацніть кнопку Приватность. У вікні, що відкриється задайте відповідний рівень доступу до дошки: Может просматривать (користувачі можуть тільки переглядати пости);Может писать (користувачі можуть переглядати і додавати власні пости); Может изменять настройки (користувачі можуть переглядати, писати редагувати будь-які пости).
Створену дошку можна розмістити в соціальних мережах, надіслати колегам чи учням через електронну адресу або ж додати до власного блогу.
Спробуйте створити свою першу дошку вже зараз.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Word Art

StoryJumper